Daredevil säsong 1

 
Nu har jag dratt igenom de 13 avsnitt som första säsongen består av. Trots att det är 50 minuters avsnitt så har det gått relativt snabbt att titta på. Det är både underhållande och spännande och jag har riktigt fäst mig vid huvudpersonen Matt. Jag gilllar att man fick se tillbackablickar om hur Matt blev blind och hur han lärde sig slåss. Och även de andra tillbaka blickarna om andra karaktärer har förgyllt serien. 
 
Det var många karaktärer som har haft stor betydelser för serien och man har riktigt fäst sig vid dem. Mina favoriter är Matt och Foggy men jag gillar även Karen, Clarie, Ben och Wesley. 
 
Det har bjudits på många olika brott och  problem men det hela har haft utgångspunkten runt vad som händer i Hell's kitchen och om Fisks affärer. De har varit ryssar, japaner och gud vet allt som stått i vägen men vår älskade Daredevil har hela tiden funnits där för stadens bästa. 
 
Daredevil är helt sjuk tycker jag. Att slåss som han gör och kunna vad han kan när han är blind. Det är roligt att han inte har någon direkt superkraft utan det är lite verklighet i det hela. Att bli slagen som han gör och återhämta sig så snabbt kanske inte är så verkligt, men ni fattar! Det är inte som i the flash med superspeeden eller liknande och det har varit lite annorlunda och kul. 
 
Kvaliten på serien har varit otroligt hög genom hela säsongen och det får mig verkligen att längta efter nästa säsong som ryktas komma ut i april nästa år. Jag undrar lite vad som hände med Sticks planer och om det kanske är något vi kommer att se mer av. 
 
2015-06-30 @ 21:05:49 Permalink Daredevil Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0